TOPLINSKA IZOLACIJA BUDUĆNOSTI.

Visokoučinkovita multifolijska izolacija

Održiva izolacija sa slojem za kontrolu pare i radiacijskom barijerom koja odgovara svim tipovima građenja.

Izolacija od mjehurićaste folije

Visokoučinkovita izolacija, izrađena od materijala otpornih na koroziju, idealna za kamper vozila, garažna vrata ili izza radijatora.

Podna folijska izolacija

Izuzetno tanka izolacija visokih performansi sa zaštitnim slojem, pogodna za direktnu aplikaciju estriha i izgradnju podnog grijanja. Idealno i za instalacije gdje je dubina poda ograničena

Najbolje Prodajano​

Ovo su naši najprodavaniji proizvodi koji mogu pokriti krov, pod, zid i sve ostalo što želite.

Vrhunska kvaliteta

Najbolja vrijednost za novac

Besplatna dostava

Za sve narudžbe iznad 100 eur

Novogradnja i renoviranje

Ovjerena SuperFOIL izolacija

SuperFOIL če vam uštedjeti prostor, vrijeme i novac

Uštedjite prostor

Povećajte vrijednost svoje nekretnine i stvorite ugodniji životni prostor s našom metodom uštede prostora. Naša certificirana Multifoil izolacija oslobađa prostor koji se često gubi drugim vrstama izolacije. Osim toga, naš asortiman izolacije pružit će vrhunske performanse na djeliću debljine!

Uštedjite vrijeme

Naši proizvodi su jednostavni i brzi za ugradnju. Pružaju trenutne, izvanredne rezultate bez nepotrebnog čišćenja! Korištenjem SuperFOIL-ove prozračne multifolijske izolacije možete značajno smanjiti vrijeme utrošeno na ugradnju izolacije.

Uštedjite novac

Većina našeg asortimana izolacije je 3-u-1, koji sadrži i izolaciju i kontrolu pare - ne samo da stvarate dobro izoliran projekt, već i štitite tkaninu konstrukcije. Možete se utješiti činjenicom da je naša linija izolacija prošla rigorozno testiranje i certificirana da zadovoljava nacionalne i europske građevinske propise.

Shopping Cart