radimo s

PRIRODOM

Glavne usluge

Sadnice →

Nudimo više sorti sadnica jabuka, jagoda i bobičastog voća za domaću ili tržišnu proizvodnju. U ponudi imamo i sadnice za ekološku proizvodnju.

Sustavi protiv tuće i kiši →

Nudimo moderne sustave protiv tuči i sustave folijske zaštite od kiše s jednostavnom ugradnjom, za primjenu u voćarstvu, vinogradarstvu te proizvodnji povrća i bobičastog voća.

Sustavi navodnjavanja →

Za Vas možemo izraditi kompleksan sustav navodnjavanja sa svim suvremenim mogućnostima dodavanja gnojiva i računalnog upravljanja ili Vam možemo isporučiti samo pojedinačne komponente.

“Tim Globus Adria otišao je iznad svega u planiranju našeg projekta voćnjaka, isporuci materijala i njihovoj ugradnji. To nam je omogućilo izgradnju najkvalitetnijeg voćnjaka u Hrvatskoj.”

Jane Miller

ABOUT US

Obitelj voća Amadeus, Bambus, Sviječe protiv mraza i Platforme za branje

Voćarsku obitelj Amadeus spajaju dva osnovna cilja: da su to plodovi voćnih sorti otpornih na bolesti i da su to sorte dobrog okusa i ugodnog izgleda. Provjerite koje su naše eksluzivne odabrane sorte.

 

U ponudi imamo i posebne uređaje za zaštitu od smrzavanja i svijeće, bambusove štapiće uvezene iz Tajlanda i mnoge druge novitete.

PITANJA?

Jeste li zainteresirani saznati više o našim sustavima? Želite li da Vam pripremimo plan voćnjaka? Želite više informacija o dosadašnjim uspješnim projektima?